Brynzová polévka

Pokud vám brynza s haluškami zachutná, zkuste bryndzovou polévku.


3.0135x
35 min

Postup přípravy

Brambory oškrábeme, pokrájíme na malé kostky a s kmínem a solí uvaříme doměkka.

Na vyšší pánvi zpěníme na oleji najemno nasekanou cibuli, zaprášíme moukou, přidáme papriku, opražíme, podlijeme vodou, chvilku povaříme a nalijeme k uvařeným bramborám.

V misce rozmícháme bryndzu, smetanu a asi 1,5 dl vody. Vlijeme do polévky, převedeme varem a můžeme podávat.

Pokud by byla moc hustá, naředíme ji vodou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Brynzová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.