Bryja - ovocná omáčka

Jemná ovocná omáčka našich předků


5.013x
30 min
3×

Postup přípravy

Do hrnce s vodou přidáme na měsíčky nakrájené jablka, hrušky, půlené švestky, trochu soli, skořice a krátce povaříme. Pak uděláme zákletku ze zakysané smetany a mouky, přidáme k ovocnému základu a opět povaříme. Bryja chutná dobře podávaná s vařenými brambory.
user-icon

autor kutilkova


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bryja - ovocná omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Polská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena