Brusinková omáčka

Jednoduchá omáčka vhodná při slavnostech na zdobení talířů či jídel.


3.0206x
30 min

Postup přípravy

Dobře vychlazenou smetanu volně ušleháme a přidáme do ní brusinky a třešňovici. Želatinu vložíme do studené vody a necháme ji zhruba 5 minut bobtnat. Pak ji vytáhneme a vymačkáme. Vložíme ji do kastrůlku a pomalu rozpustíme v horké vodní lázni. Rozpuštěnou želatinu opatrně vmícháme za stálého míchání metlou na sníh do brusinkové šlehačky. Necháme vychladit a můžeme servírovat nebo zdobit.
user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Brusinková omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena