Brodet

Recept na výbornou rybí polévku.


3.02x
75 min

Ingredience

1 stroužekčesnek
0.5 kgcibule
2 ksrajče
1 hrstpetržel
3 listybobkový list
1 dlbílé víno
1 kgmalé ryby

podle chuti

sůl
ocet
mletý pepř

podle potřeby

olivový olej

Postup přípravy

Malé ryby očistíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rajčata omyjeme a rozkrájíme. Stroužek česneku oloupeme a prolisujeme. Petržel očistíme a nakrájíme na kousky. V hrnci rozpálíme olej a cibuli orestujeme pozvolna do zesklovatění, potom přidáme další ingredience a vložíme ryby, které musí být ponořené, proto je dostatečně zalijeme vodou. Ochutíme kořením, octem a zalijeme bílým vínem. Čím déle vaříme, tím je polévka brodet chutnější. Polévku brodet podáváme teplou s polentou nebo bílým chlebem.
user-icon

autor viluš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Brodet

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Černohorská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena