Brgul

Guláš ze všech zbytků, co doma najdete v lednici. Je to výborný vyprošťovák po nějaké oslavě.


3.69x
30 min
Podobné recepty

Ingredience

10 mlolej
sůl
1 kspaprika
2 lžícesolamyl
1 kscibule
2 ksrajče
10 dkgklobása
1 kschilli paprička
3 ksbobkový list
10 dkguzené maso
2 kshovězí bujón
4 špetkymletá sladká paprika
10 dkgpečené vepřové maso
10 dkgmaso kuřecí pečené
4 kuličkycelé nové koření

Postup přípravy

Zpěníme drobně nakrájenou cibuli na omastku. Zaprášíme ji sladkou paprikou. Přidáme na kostky nakrájené maso, na proužky různou zeleninu podle sezony. Zalijeme vodou, přidáme masox, nové koření, bobkový list, chilli papričku a necháme vařit. Brgul povaříme jen krátce, protože jsou suroviny již předpečené. Podle chuti přisolíme. Až se to povaří, tak zahustíme solamylem rozmíchaným s trochou vody a necháme ještě chvíli povařit. Brgul podáváme nejlépe s čerstvým chlebem.
user-icon

autor 60 Věra

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Brgul

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena