Bretaňská gulášovka

Pikantní hustá polévka z hovězího masa. Nejlépe se hodí kližka.


3.713x
60 min
1×

Ingredience

2 lžičkymajoránka
1 kscibule
300 ghovězí maso
4 lžícerostlinný olej
0.5 lžičkymletá sladká paprika
3 lžičkymletá pálivá paprika
1 lžičkacelý kmín
300 gfazole sterilované
5 lžictmavá instantní jíška

podle potřeby

sůl
mletý černý pepř

na ozdobu

jarní cibulka

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nahrubo a orestujeme ji pozvolna na oleji až dozlatova. Maso nakrájíme na kostky asi 1 x 1 cm a orestujeme na cibulovém základu, zaprášíme pálivou paprikou, promícháme a chvíli dusíme ve vlastní šťávě. Podle potřeby podlijeme vodou a polévku pozvolna vaříme. Když je maso měkké, přidáme okapané fazole, kmín a dochutíme solí a pepřem. Za stálého míchání přidáme jíšku a pět minut povaříme. Nakonec do bretaňské gulášovky přidáme majoránku a ozdobíme ji nasekanou jarní cibulkou.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bretaňská gulášovka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena