Bramborový salát Chilli Con Carne

Recept na ostrý bramborový salát, který můžeme podávat i samostatně.


2.316x
45 min

Postup přípravy

Brambory si uvaříme klasicky ve slupce a vychlazené nakrájíme na větší kostky do mísy. Konzervovanou kukuřici a fazole necháme okapat na sítu. Papriky očistíme a nakrájíme na malé nudličky.

V pánvi na oleji opečeme mleté maso, dokud se nerozdrolí. Potom ho osolíme a opepříme. Všechnu zeleninu a zchladlé opečené maso vložíme do salátu. Pokud maso pustilo moc tuku, nedáváme ho do salátu příliš. S majonézou by byl dost tučný. Můžeme použít směs mletého, ale vzhledem k tuku je lepší jen hovězí. Pro menší množství tuku je tedy v receptu uvedena majonéza light. Přimícháme majonézu, osolíme, opepříme a dochutíme mletým chilli.

Bramborový salát Chilli Con Carne podáváme jako přílohu k různým masitým pokrmům, ale dobrý je i samostatně.
user-icon

autor Conny


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborový salát Chilli Con Carne

Zpět na recept