Bramborový bochánek se sýrem podáváme jako chuťovku, ale i jako přílohu k obloženým mísám při nejrůznějších příležitostech.
1 ks | vejce |
170 g | brambory |
4 lžíce | mléko |
0.5 lžičky | prášek do pečiva |
100 g | niva |
1 ks | hermelín |
170 g | hladká mouka |
1 svazeček | jarní cibulka |
1 lžíce | krémžská hořčice |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletá chilli paprika |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.