Bramborovopaprikový gulášek

I vegetariáni si mohou pochutnat na gulášku.


3.152x
35 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Papriky očistíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Na oleji si orestujeme cibuli. Když zesklovatí, přidáme papriky . Pak přidáme protlak a zalijeme vodou. Dále vsypeme brambory, osolíme a vaříme do změknutí brambor.

Když jsou brambory skoro měkké, rozmícháme mouku ve skleničce vody a gulášek zahustíme. Povaříme a můžeme podávat.

Vhodnou přílohou je čerstvý chléb.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborovopaprikový gulášek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.