Vaření.czReceptyBramborovopaprikový gulášek

Bramborovopaprikový gulášek

I vegetariáni si mohou pochutnat na gulášku.


3.152x
35 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Papriky očistíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na oleji si orestujeme cibuli. Když zesklovatí, přidáme papriky . Pak přidáme protlak a zalijeme vodou. Dále vsypeme brambory, osolíme a vaříme do změknutí brambor. Když jsou brambory skoro měkké, rozmícháme mouku ve skleničce vody a gulášek zahustíme. Povaříme a můžeme podávat. Vhodnou přílohou je čerstvý chléb.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborovopaprikový gulášek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena