Bramboroví chudáčci

Obalené bramborové knedlíky se zelím, anglickou slaninou a cibulkou.


4.028x
30 min

Ingredience

sůl

trojobal

2 ksvejce
strouhanka
hladká mouka

příloha

2 kscibule
400 ganglická slanina
1 balíčekkysané zelí
2 ksbramborové knedlíky

podle potřeby

olej na smažení

na ozdobu

petrželka nebo pažitka

Postup přípravy

Knedlíky nakrájíme na plátky silné asi 1 cm. Jednotlivé plátky obalíme v trojobalu a opečeme. Podle chuti osolíme. Zvlášť na pánvi osmažíme cibulku nakrájenou nadrobno a slaninu nakrájenou na kostičky. Osmažené knedlíky rozdělíme na talíř, poklademe je dušeným zelím, navrch dáme osmaženou cibulku a anglickou slaninu. Bramborové chudáčky nakonec ozdobíme petrželkou nebo pažitkou.
user-icon

autor kopina

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramboroví chudáčci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena