Bramborák bez mouky

Pokud neradi používáte mouku, stačí ji z některých receptů vynechat. Výsledek je stejně dobrý.


4.413x
35 min
1×

Ingredience

3-4 stroužkyčesnek
sůl
3-4 ksvejce
500 gbrambory
majoránka
oregano

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Brambory oloupeme. Půlku brambor nastrouháme na jemném struhadle, půlku na hrubém struhadle. K bramborám přidáme rozklepnutá vejce, asi 2 - 3 špetky soli, ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou a oreganem. Směs na bramboráky pečlivě promícháme a ihned se vrhneme na smažení. Na pánvi rozpálíme olej a ze směsi tvoříme menší placky, které po pár minutách obrátíme a opečeme i z druhé strany dozlatova. Bramboráky bez mouky podáváme jako chuťovku či přílohu. Jsou úžasně křupavé.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborák bez mouky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena