Bramborák bez mouky

Pokud neradi používáte mouku, stačí ji z některých receptů vynechat. Výsledek je stejně dobrý.


4.413x
35 min
1×

Postup přípravy

Brambory oloupeme. Půlku brambor nastrouháme na jemném struhadle, půlku na hrubém struhadle.

K bramborám přidáme rozklepnutá vejce, asi 2 - 3 špetky soli, ochutíme prolisovaným česnekem, majoránkou a oreganem. Směs na bramboráky pečlivě promícháme a ihned se vrhneme na smažení.

Na pánvi rozpálíme olej a ze směsi tvoříme menší placky, které po pár minutách obrátíme a opečeme i z druhé strany dozlatova.

Bramboráky bez mouky podáváme jako chuťovku či přílohu. Jsou úžasně křupavé.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborák bez mouky

Zpět na recept