Božský brownies

Recept na vynikající buchtu plnou čokolády.


5.05x
45 min
1×

Ingredience

4 ksvejce
175 gmáslo
1 lžičkaprášek do pečiva
200 gčokoláda na vaření
100 ghladká mouka
300 gtřtinový cukr
3 lžíceholandské kakao

Postup přípravy

Trobu rozehřejeme na 180 °C, horkovzdušnou na 170 °C. Máslo pokrájíme na několik kusů a čokoládu rozlámeme na kostičky.

Do vodní lázně vložíme menší kastrůlek s čokoládou a máslem a za občasného míchání necháme zvolna rozpustit. Do mísy si rozklepneme vajíčka, nasypeme cukr a vyšleháme nejlépe šlehačem dohladka, šleháme tak dlouho, dokud se ve směsi nezačnou tvořit bublinky. Pak vmícháme kakao, přilijeme směs másla s čokoládou a přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva.

Pekáč na božský brownies vyložíme pečícím papírem, vlijeme na něj připravené těsto a dáme péct na cca 35 minut.

Božský brownies krájíme až po úplném vychladnutí. Skvěle chutná ke kávě.
user-icon

autor tygrik4


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Božský brownies

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Americká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.