Vaření.czReceptyBoloňská omáčka se zeleninou a mletým masem

Boloňská omáčka se zeleninou a mletým masem

Recept na chutnou omáčku s mletým masem, zeleninou a anglickou slaninou.


3.76x
20 min

Postup přípravy

Oloupanou cibuli, slaninu a očištěnou zeleninu pokrájíme na kostičky. Slaninu opečeme, přidáme cibuli, zeleninu a osmahneme. Potom přidáme mleté maso, zase osmahneme a nakonec přidáme rajský protlak, vývar, víno a koření. Boloňskou omáčku vaříme asi 30 minut a osolíme podle chuti. Boloňskou omáčku se zeleninou a mletým masem podáváme s uvařenými špagetami.
user-icon

autor 1-2-3

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Boloňská omáčka se zeleninou a mletým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena