Příprava kynutého těsta: Z 50 ml vlažného mléka, lžíce cukru a droždí si připravíme kvásek. Mouku prosejeme se špetkou soli. Máslo rozpustíme ve zbývajícím mléce a necháme vychladnout. Z prosáté mouky, cukru, vajec, vykynutého kvásku a mléka s máslem vypracujeme hladké pružné těsto, které necháme na teplém místě vykynout. Vykynuté těsto propracujeme a rozdělíme na poloviny. Vytvoříme dva bochánky, které položíme na pečícím papírem vyložený plech a necháme opět 20 minut kynout.
Mezitím si připravíme krém. Z mléka, cukru krupice a pudinkového prášku uvaříme hustou kaši, kterou necháme za občasného míchání vychladnout. Žloutky utřeme s moučkovým cukrem ve vodní lázni do pěny a postupně vmícháme spolu se změklým máslem do husté pudinkové kaše. Krém uchováme v chladu.
Vykynuté bochánky potřeme máslem a pečeme při 180°C přibližně 30 minut dorůžova. Vychladlé bochánky podélně rozkrojíme. Jednu polovinu potřeme džemem a na druhou naneseme krém. Poloviny spojíme, potřeme polevou a posypeme mandlemi.
Bochánky z kynutého těsta s krémem, polevou a mandlemi necháme v chladu do druhého dne ztuhnout a podáváme.