Bocadillo

Na tento recept použijeme výhradně bílé pečivo.


1.840x
25 min
Podobné recepty

Postup přípravy

Bagetky podélně rozkrojíme. Připravíme si sýr, který máme rádi a alespoň na 20 minut před přípravou jej vytáhneme z lednice. Sýr tak získá svou typickou chuť a vůni.

Rajče důkladně omyjeme, rozkrojíme a vždy jednu půlku rajčete jakoby do rozkrojené půlky pečiva vetřeme. Takto postupujeme s každou půlkou rajčete a každou půlkou bagety. Ničím jiným nepotíráme. Bageta nasaje příjemnou chuť rajčete. Přiložíme 1 - 2 plátků sýra, šunky, přiklopíme a máme hotovo.

Bocadillo můžeme připravit i z větších baget, které nakrájíme na menší části a podáváme jako chuťovku, svačinu, apod.

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bocadillo

Zpět na recept