Blitky

I když název zní strašně, je to opravdu dobrá příloha z Chorvatska.


3.128x
25 min

Ingredience

směs

0.5 paličkyčesnek
sůl
500 gbrambory
0.5 dlolivový olej
1 ksvětší cibule
250 glistový špenát
mletý černý pepř

Postup přípravy

Čerstvý listový špenát podusíme na olivovém oleji. Použijeme minimálně 250 g, hodně zmenší objem. Přidáme i jednu větší cibuli nadrobno nakrájenou. Brambory oloupeme a uvaříme zvlášť. K podušenému špenátu přidáme uvařené brambory nakrájené na malé kostky, sůl, pepř a česnek dle chuti. Vše ještě společně podusíme. Blitky podáváme například s rybou nebo masem.
user-icon

autor Malina

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Blitky

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Chorvatská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena