Bílkové řezy

Jednoduchá příprava, výsledek vynikající. Recept na moučník s chutí čokolády.


5.07x
60 min

Postup přípravy

Z bílkú ušleháme tuhý sníh, postupně přidáváme cukr a ušleháme do tuha. Máslo rozpustíme a přidáme ke sněhu. Pak přidáme hrubou mouku, ve které jsme rozmíchali prášek do pečiva.

Těsto rozetřeme na vymaštěný a vysypaný plech a upečeme v mírně teplé troubě. Upečený plát překrojíme na dvě poloviny, naplníme čokoládovou náplní a i povrch potřeme náplní.

Z mléka, cukru, čokolády, žloutků a mouky uvaříme za stálého míchání hustou kaši, kterou před použitím necháme vychladit.

Bílkové řezy nakrájíme a podáváme dle libosti.
user-icon

autor bonka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bílkové řezy

Zpět na recept