Bílé fazole s kysaným zelím

Jídlo z fazolí, kysaného zelí a vepřových kostek připravené v jednom hrnci. Fazole si však musíme namočit den dopředu.


3.092x
45 min

Postup přípravy

Předem namočené fazole uvaříme v jemně osolené vodě do poloměkka.

Mezitím si pokrájíme kysané zelí a vepřové maso omyjeme, zbavíme přebytečného tuku a nakrájíme na kostky.

Zelí i vepřové kostky přidáme k poloměkkým fazolím, opepříme, osolíme a dusíme do měkka. Když je maso měkké, zahustíme pokrm tmavou jíškou, zakapeme worcesterem a povaříme. Nakonec můžeme ochutit octem.

Bílé fazole s kysaným zelím servírujeme s křupavým chlebem.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bílé fazole s kysaným zelím

Zpět na recept