Vaření.czReceptyBílé fazole s kysaným zelím

Bílé fazole s kysaným zelím

Jídlo z fazolí, kysaného zelí a vepřových kostek připravené v jednom hrnci. Fazole si však musíme namočit den dopředu.


3.092x
45 min

Postup přípravy

Předem namočené fazole uvaříme v jemně osolené vodě do poloměkka. Mezitím si pokrájíme kysané zelí a vepřové maso omyjeme, zbavíme přebytečného tuku a nakrájíme na kostky. Zelí i vepřové kostky přidáme k poloměkkým fazolím, opepříme, osolíme a dusíme do měkka. Když je maso měkké, zahustíme pokrm tmavou jíškou, zakapeme worcesterem a povaříme. Nakonec můžeme ochutit octem. Bílé fazole s kysaným zelím servírujeme s křupavým chlebem.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bílé fazole s kysaným zelím

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena