Bifteky z mletého masa

Jemné biftečky z libového mletého hovězího masa se sýrem.


4.734x
35 min
2×

Postup přípravy

Libové hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky, které jemně umeleme. Sýr nastrouháme na jemném struhadle. Ve větší míse promícháme umleté maso s vejci, sýrem, zakysanou smetanou a škrobovou moučkou v hladkou hmotu. Ochutíme vegetou a jen opatrně osolíme a opepříme. Mísu zakryjeme folií a necháme v chladu rozležet asi 1/2 hodiny. Mokrýma rukama tvoříme z hmoty biftečky, které zvolna smažíme na oleji do růžova. Hotové necháme okapat na papírovém ubrousku. Mleté bifteky se sýrem můžeme podávat podle chuti s vařeným bramborem, hranolky nebo se zeleninovými saláty. Vhodným příkrmem je kečup nebo různé dipy. Chutnají však i studené v obložené bagetě.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bifteky z mletého masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena