Vaření.czReceptyBifteky z mletého masa s okurkou

Bifteky z mletého masa s okurkou

Bifteky s omáčkou a okurkou.


3.1106x
45 min

Postup přípravy

Z mletého masa na prkénku posypaném moukou upravíme 6 plochých placiček. Na pánvi rozpálíme asi 1/2 cm vysokou vrstvu oleje a pečeme na ní biftečky při středně silném ohni asi 3 minuty na každé straně. Biftečky odložíme na misku. Olej z povrchu slijeme, přidáme na pánev mouku a rychleji osmahneme. Pak přilijeme vývar a za stálého míchání povaříme. Naposled přidáme máslo a usekané okurky a povaříme asi 3 minuty. Omáčku přelijeme přes bifteky. Bifteky z mletého masa s okurkou podáváme s bramborem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bifteky z mletého masa s okurkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena