Bifteky z mletého masa s okurkou

Bifteky s omáčkou a okurkou.


3.1106x
45 min

Postup přípravy

Z mletého masa na prkénku posypaném moukou upravíme 6 plochých placiček.

Na pánvi rozpálíme asi 1/2 cm vysokou vrstvu oleje a pečeme na ní biftečky při středně silném ohni asi 3 minuty na každé straně.

Biftečky odložíme na misku. Olej z povrchu slijeme, přidáme na pánev mouku a rychleji osmahneme. Pak přilijeme vývar a za stálého míchání povaříme.
Naposled přidáme máslo a usekané okurky a povaříme asi 3 minuty. Omáčku přelijeme přes bifteky.

Bifteky z mletého masa s okurkou podáváme s bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bifteky z mletého masa s okurkou

Zpět na recept