Bifteky s rokfórem

Recept na bifteky z hovězí svíčkové. Důležitou ingrediencí je sýr rokfór.


4.34x
60 min

Postup přípravy

Hovězí svíčkovou omyjeme, odblaníme a nakrájíme na řízky, které zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme a potřeme olejem. Takto připravené bifteky uložíme na sebe a necháme odležet na chladném místě asi 45 minut.

Bifteky opečeme v rozehřátém oleji z každé strany 4 - 5 minut. Rokfór vymícháme s máslem a s nadrobno nasekanou petrželovou natí. Na každý biftek dáme trochu vymíchaného rokfóru a podáváme.

Vhodnou přílohou je dušená zelenina a hranolky.
user-icon

autor lucik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bifteky s rokfórem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena