Bicerin dort

Recept na čokoládový dort s výbornou příchutí giandujotto čokolády obsažené v likéru Bicerin.


3.67x
90 min

Postup přípravy

Máslo s cukrem a žloutky vyšleháme do pěny. Přidáme hladkou mouku a zlehka vmícháme sníh z bílků.

Těsto rozdělíme na 6 stejných dílů, každý rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem do tvaru kola a pečeme asi 10 minut v troubě vyhřáté na 180 °C. Pláty necháme chladnout.

Zatím připravíme krém. V mléce uvaříme pudinkový prášek a odstavíme. Přidáme Bicerin likér, zbylý cukr a šleháme, dokud není krém studený. Naposled všleháme změklé máslo. Klademe střídavě plát těsta a krém.

Bicerin dort přelijeme a ozdobíme čokoládovou polevou, necháme ztuhnout a můžeme podávat.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bicerin dort

Zpět na recept