Bešamelová omáčka 1

Tato omáčka je základem pro jiné druhy omáček. Lze ji použít i pro zahuštění masových šťáv a zjemnit se dá smetanou, máslem nebo vejcem.


3.161x
10 min

Postup přípravy

V hrnečku necháme rozpustit máslo, přidáme mouku a promícháme. Vlijeme mléko, vývar a vše důkladně vymícháme dohladka. Omáčku vaříme 3 minuty. Osolíme, okořeníme, zamícháme a znovu vaříme 1 minutu. Bešamelovou omáčku podáváme s houskovým knedlíkem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bešamelová omáčka 1

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena