Benátské panzerotti

Recept na trochu jinou omeletu.


5.03x

Ingredience

6 ksvejce

náplň

sůl
100 gšunka
50 glistový špenát
100 gfontina

nádivka

300 gparmazán

Postup přípravy

Vejce s parmazánem dobře promícháme, osolíme a na 4krát vlijeme do předehřáté pánve. Přikryjeme pokličkou a necháme několik minut vařit na středním plameni. Čerstvý listový špenát si stranou podusíme. Pak plamen vypneme, omeletu namažeme špenátem. Na něj položíme šunku a plátky sýra. Omeletu srolujeme, vložíme do pánve a přikryjeme pokličkou. Benátské panzerotti necháme ještě několik minut prohřát. Benátské panzerotti podáváme s různými saláty.
user-icon

autor Alora

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Benátské panzerotti

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena