Belgická polévka

Polévka připravovaná po belgicku.


3.04x
0

Postup přípravy

Dobře proprané krupky a očištěný celer uvaříme ve vývaru z kostí doměkka a prolisujeme sítem. Připravíme si světlou jíšku z másla a mouky, podlijeme vývarem, přidáme připravené kašoviny a povaříme. Belgickou polévku zjemníme žloutkem rozkvedlaným ve smetaně. Podle chuti na talíři dozdobíme nasekanými bylinkami nebo je doplníme přímo do polévky.
user-icon

autor bogy02


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Belgická polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Belgická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena