Bělehradský řízek

Chutný pokrm z vepřového masa a spousty zeleniny.


3.014x
90 min
2×

Postup přípravy

Řízky naklepeme, na okrajích nařízneme a na oleji opečeme. Přendáme je na nahřátý talíř, aby nevychladly. Cibuli oloupeme a ostatní zeleninu očistíme. Do tuku po pečení masa přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a papriky nakrájené na proužky. Doplníme o spařená, oloupaná a pokrájená rajčata, za stálého míchání podusíme. Brambory oloupeme a uvaříme v osolené vodě. Vychladlé brambory nakrájíme na kostky, přidáme do směsi, prohřejeme a okořeníme česnekem utřeným se solí. Bělehradský řízek položíme na talíř, pokryjeme zeleninovou směsí a ozdobíme petrželkou.
user-icon

autor kuchař

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bělehradský řízek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena