Bedlové topinky se syrečky

Odzkoušeno mykology v Chocni. Recept výborný na Silvestra.


3.56x
25 min

Postup přípravy

Pokrájené a očištěné klobouky bedel dusíme na slanině až do vypaření vody. Pokud je třeba, podlijeme vodou. Necháme vychladnout.

Když zchladnou, umeleme je společně se syrečky, okořeníme, přidáme jemně pokrájenou cibuli a utřeme na hladkou pomazánku.

Starší krajíce chleba opečeme na oleji. Rozemletou směs namažeme na teplé topinky, posypeme petrželkou.Topinky jíme teplé a zapíjíme pivem.

Topinky krájím na 1/4, moc rychle mizí. Natírám je slabě, pomazánka se od topinky pěkně prohřeje.
user-icon

autor borovec


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bedlové topinky se syrečky

Zpět na recept