Bazalková prsíčka

Na tento recept je nutné použít prsní řízky s kůží, pod kterou se plní bazalková směs.


3.0754x
45 min

Postup přípravy

Šalotku a česnek najemno posekáme, polovičku cibule a česneku promícháme s bazalkou a ricottou a tuto hmotu opatrně vložíme mezi maso a kůži, upevníme párátky a řízky osolíme a opepříme. Maso opékáme na tuku z obou stran asi 4 minuty a potom ho udržujeme v teple. Zbylou cibuli opečeme na výpeku, přidáme okapané konzervované lišky a chviličku opékáme. Potom podlijeme smetanou, povaříme, osolíme a opepříme, přidáme trochu citronové šťávy. Maso na talíři polijeme omáčkou s liškami a podáváme s brambory.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bazalková prsíčka

Zpět na recept