Bavorský guláš

Chutná obdoba tradičního českého guláše.


3.69x
60 min

Postup přípravy

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, jednu nakrájíme na kostky, druhou na kolečka. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Na rozehřátém sádle osmažíme na kostky nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme maso, orestujeme, osolíme a podlijeme vývarem. Maso dusíme doměkka, poté hrnec odstavíme a maso vyjmeme.

Omáčku zahustíme moukou, přidáme sójovou omáčku, prolisovaný česnek, povaříme.

Do připravené a ochucené omáčky vložíme zpět maso, prohřejeme, případně ještě osolíme.

Na talíři můžeme bavorský guláš posypat kolečky cibule. Podáváme s houskovým či bramborovým knedlíkem, případně s rýží.
user-icon

autor Enoch


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bavorský guláš

Zpět na recept