Bavorská polévka

Rychlý recept na chutnou polévku z rýže, krupek, hrachu a kořenové zeleniny.


4.47x
60 min

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu (mrkev, celer, petržel) očistíme, nakrájíme na jemno a osmažíme na másle. Rýži, krupky a hrách uvaříme v neosolené vodě doměkka, rozmixujeme a podle potřeby rozředíme vývarem z masoxu. Chléb nakrájíme na kostičky a ty osmažíme.

K základu přidáme usmaženou zeleninu, povaříme a nakonec přidáme mléko, ve kterém jsme rozkvedlali vejce.

Bavorskou polévku podle chuti osolíme a nalijeme do talířů na osmažený chléb.
user-icon

autor viluš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bavorská polévka

Zpět na recept