Vaření.czReceptyBarilla Spaghetti s italskou klobásou, rajčatovou omáčka a bazalkou
1 fotografie
Barilla Spaghetti s italskou klobásou, rajčatovou omáčka a bazalkou
Pikantní omáčka s kousky italské klobásy. Recept na chuťově výrazný hlavní chod.
Hodnocení
5.0
/ 5 (8x)
Doba přípravy
25 min
Ingredience
Ostatní
Bazalka10 listů
Červené víno1/3 šálku
Barilla Spaghetti č. 51 balíček
Italská klobása Salsiccia500 g
Pálivá červená chilli paprika1/3 lžičky
Strouhaný parmazán1/2 šálku
Barilla Basilico - rajčatová omáčka s bazalkou1 ks
Postup přípravy
Velký hrnec naplňte vodou a přiveďte k varu. Na velké pánvi orestujte italskou klobásku Salsiccia spolu s pálivou chilli paprikou na středně velkém plameni, části klobásky od sebe oddělujte pomocí dřevěné lžíce.
Snižte teplotu, přidejte víno a pomalu vařte 2 - 3 minuty. Přidejte rajčatovou omáčku s bazalkou nakrájenou na proužky a duste po dobu 5 minut.
Špagety uvařte podle návodu. Po scezení ihned přidejte horké špagety do omáčky a dobře promíchejte. Přidejte sýr Parmigiano a nakrájenou bazalku, na pánvi vše lehce proházejte.
Na závěr špagety naservírujte na talíř nebo do misky a podávejte.
Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.
Pro více informací navštivte www.barilla.cz