Lívance jsem udělal s malou modifikací. Přidal jsem asi lžíci cukru a sníh ze 2 bílků. Lívance pak byly úžasně nadýchané. Doporučuji. Jinak jsem servíroval se zakysanou smetanou smíchanou s cukrem a vanilkovou esencí a navrch to trochu přelil borůvkovým toppingem. Vypadalo to famózně a chutnalo ještě lépe :-)
Jana
Komentář k receptu Banánové lívance
Těsto je dobré,netrhá se.. trochu sladší bych je udělala, ale kkdyž si na to dáte marmeládu, je to skvělé.
pavlina.soldanova
Komentář k receptu Banánové lívance
výborné poměry, s těstem se skvěle pracuje, vůbec se netrhají
klara (tecka) zbony
Re: Komentář k receptu Banánové lívance
Můžete místo kravského mléka, použít rýžové nebo mandlové. Oboje tyto možnosti jsou dost sladké a v kombinaci s banánem to vytvoří velice dobré a ještě k tomu zdravější lívance! :)
Dmitrij z Ruska
Komentář k receptu Banánové lívance
Jestliže k banánům přidat vejce, těsto nebude dost sladké. Definitivně myslím, že lívance musí být upečeny ze sladkého těsta.