Bagna Cauda

Různé druhy zeleniny podávané s ančovičkovou omáčkou. Netradiční recept na chutnou zeleninovou specialitu.


3.04x
45 min

Postup přípravy

V rendlíku rozehřejeme olivový olej, necháme v něm rozpustit tak 6 filátek ančoviček, přihodíme nasekaný stroužek česneku.

Mezitím naservírujeme na talíř různé druhy čerstvé zeleniny – mrkev, fenykl, rajčátka, řapíkatý celer... Zeleninu osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

Jakmile se ančovičky rozpustí, omáčku vypneme a zamícháme do ní kousek másla, zakápneme opět citronovou šťávou.

Bagna Caudu servírujeme v misce k čerstvé zelenině.

Zdroj: iPrima.cz - Teď vaří šéf!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bagna Cauda

Zpět na recept