Badyánové maso

Recept na neobvykle kořeněné maso.


4.04x
45 min

Ingredience

3.5 lžíceolej
1 lžičkasolamyl
1 kscibule
1 ksbílek
1 hrstkedlubna
400 gmaso
1 lžičkabadyán
1 špetkapodravka
1 lžícebílé víno
1 lžičkasojová omáčka

Postup přípravy

Maso dle vlastního výběru nakrájíme na tenké nudličky, osolíme a smícháme s rozšlehaným bílkem. Maso necháme chvíli uležet. Na pánvi rozehřejeme 3 lžíce oleje, přidáme nakrájenou cibuli, badyán a prudce opečeme, potom cibuli s kořením vyjmeme a dáme stranou. Na pánev dáme maso, opečeme, přidáme jemně nakrájenou kedlubnu, osmahneme, podlijeme, vrátíme cibuli s kořením a chvilku dusíme. V hrnku smícháme sojovou omáčku, podravku, solamyl a 2 lžíce vody, promícháme a vlijeme na maso, zamícháme, snížíme teplotu, přikápneme pár kapek oleje a stáhneme z ohně. Badyánové maso podáváme s vlasovými nudlemi nebo s rýží.
user-icon

autor viluš

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Badyánové maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena