Bačův plněný řízek

Chutný nedělní oběd z kuřecího masa připravený podle jednoduchého receptu.


4.844x
75 min

Ingredience

1 kspikantní klobása
4 kskuřecí řízek
100 gparenica

podle chuti

sůl
koření
olej na smažení

trojobal

vejce
strouhanka
hladká mouka

Postup přípravy

Kuřecí řízky nařežeme, naklepeme, osolíme a okořeníme podle chuti. Klobásu nakrájíme na kolečka nebo na kousky. Parenicu nakrájíme na kousky. Parenicu můžeme použít podle chuti uzenou nebo neuzenou. Do středu kuřecího řízku dáme nakrájenou klobásu a parenicu. Řízek přeložíme, uzavřeme okraje, obalíme v trojobalu (hladká mouka, rozšlehané vejce, strouhanka) a osmažíme na oleji nebo tuku. Bačův plněný řízek podáváme s oblíbenou bramborovou přílohou, například vařené brambory, bramborová kaše nebo šťouchané brambory.
user-icon

autor mačiatko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bačův plněný řízek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena