Bačovská polévka

Rychle hotová polévka z vývaru z halušek.


3.510x
20 min

Ingredience

slanina
1 kscibule
0.5 kspórek

podle chuti

sůl
majoránka
mletý černý pepř
horký vývar z halušek

Postup přípravy

Vývar z halušek nebo těstovin ochutíme pepřem, majoránkou a podle chuti ještě solí. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka. Slaninu vyškvaříme na pánvi a osmažíme na ní cibuli. Směs rozdělíme do misek nebo talířů, posypeme pórkem a zalijeme horkým vývarem. Bačovskou polévku ihned podáváme.
user-icon

autor erickaaa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bačovská polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena