Jemný teplý předkrm nebo večeře. Recept pro 4 osoby.
100 g | olej |
40 g | máslo |
120 g | šunka |
30 g | hladká mouka |
30 g | višňový kompot |
320 g | parenica neuzená |
200 g | jablko (golden delicius) |
Parenicu nařežeme na plátky. Mezi plátky vložíme plátky šunky, obalíme je v mouce a na rozpáleném oleji je opečeme dozlatova.
Jablka očistíme, oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na hezké silnější plátky. Na pánvi rozehřejeme máslo a plátky na něm opečeme dorůžova.
Před podáváním klademe opečená jablka na parenicu. Zdobíme s celou višní.
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.