Bačovská parenica se šunkou

Jemný teplý předkrm nebo večeře. Recept pro 4 osoby.


3.0351x
15 min

Postup přípravy

Parenicu nařežeme na plátky. Mezi plátky vložíme plátky šunky, obalíme je v mouce a na rozpáleném oleji je opečeme dozlatova.



Jablka očistíme, oloupeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na hezké silnější plátky. Na pánvi rozehřejeme máslo a plátky na něm opečeme dorůžova.



Před podáváním klademe opečená jablka na parenicu. Zdobíme s celou višní.

user-icon

autor tono2


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bačovská parenica se šunkou

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena