Babiččina hovězí játra

Takto připravovala hovězí játra nejedna naše babička.


3.586x
45 min
4×

Postup přípravy

Slaninu nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Hovězí játra nakrájíme na plátky, opepříme a prudce z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Játra vyjmeme na talíř, do pánve přidáme nudličky slaniny, kolečka cibule, kečup a podusíme. Po chvíli zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a dobře povaříme. Do omáčky přidáme játra a dusíme v omáčce doměkka. Pak játra znovu vyndáme na talíř a omáčku necháme vydusit na tuk. Potom teprve přidáme červené víno, játra, chvíli povaříme, nakonec osolíme, ale již nevaříme. Babiččina hovězí játra podáváme například s knedlíkem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Babiččina hovězí játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena