Babiččina buchta z podmáslí

Snadný recept na dobrou hrníčkovou buchtu ke kávě.


3.02x
75 min

Postup přípravy

Do robota si dáme podmáslí a cukr. Počkáme, až se cukr trošku rozpustí a postupně přidáme ostatní suroviny - polohrubou mouku, jedlou sodu, prášek do pečiva, kakao a kávu. Olej přilijeme po částech a necháme promíchat.

Když máme hotovo, nalijeme těsto do tukem vymazaného a moukou vysypaného pekáče. Připravené těsto dáme péct zhruba na hodinu do trouby předehřáté na 185 °C.

Babiččinu buchtu z podmáslí po vychladnutí podáváme jako jemný moučník ke kávě.
user-icon

autor kac.ka03


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččina buchta z podmáslí

Zpět na recept