Babiččin kávový likér

Výborný doplněk ke kávě nebo moučníku.


4.519x
0

Postup přípravy

Kávu nahrubo umeleme, vsypeme do líhu, přidáme celý vanilkový lusk a dobře uzavřeme. Za občasného protřepání necháme 2 měsíce uležet. Po 2 měsících svaříme vodu s cukrem (podle chuti) na sirup a dáme jej vychladit. Nálev přefiltrujeme a smícháme s cukrovým sirupem. Důkladně promícháme a podle potřeby ještě jednou přefiltrujeme. Poté babiččin kávový likér přelijeme do sklenic a dobře uzavřeme. Než ochutnáme, necháme ještě minimálně 2 dny odležet.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Babiččin kávový likér

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena