Azu po tatarsku

Recept na výborný oběd či večeři. Recept se hodí i pro slavnostní události.


3.933x
45 min
2×

Ingredience

60 golej
100 gcibule
3 lžícekečup
bobkový list
2 kuličkypepř
1 lžícehladká mouka
1 kssterilovaná okurka
500 gzadní hovězí maso

podle potřeby

vývar z kostky

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Maso nakrájíme na hranolky a připravíme si ostatní suroviny. Na hlubší pánvi nebo v kastrolu rozehřejeme olej, osmahneme cibuli, přidáme maso a za stálého míchání osmahneme. Přikryjeme pokličkou a dusíme ve vlastní šťávě. Po vydušení šťávy maso zaprášíme moukou, osmažíme dočervena, podlijeme vývarem, přidáme koření a dusíme, dokud není maso měkké. Před koncem dušení přidáme kečup a okurku pokrájenou na hranolky. Před podáváním vyjmeme bobkový list. Vhodná přílohou k azu po tatarsku je dušená rýže nebo těstoviny. Z vlastní zkušenosti doporučuji rýži.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Azu po tatarsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena