Aztécké špagety

Jednoduché a rychlé špagety vonící dálkou.


4.160x
35 min
1×

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na hluboké pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, posypeme ji lžící koření a orestujeme. Přidáme mleté maso (směs hovězího a vepřového) a za občasného promíchání ho opečeme. Opečené maso jemně osolíme a vmícháme lžíci koření. Do základu přidáme ostrý kečup a celý jemný kečup. Kečupovou omáčku za občasného promíchání přivedeme k varu. Vmícháme poslední lžíci koření a podle chuti přisolíme. Pokud se nám zdá omáčka hustá, zředíme ji horkou vodou.

Mezitím si v osolené vodě se lžící oleje a kořením uvaříme špagety "na skus". Špagety propláchneme a necháme okapat. Sýr nastrouháme na jemném struhadle.

Špagety rozdělíme doprostřed na talíře, kolem nich rozdělíme omáčku a bohatě vše posypeme strouhaným sýrem. Pokud máme rádi pikantnější špagety, můžeme si pokrm na talíři posypat lžičkou koření.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Aztécké špagety

Zpět na recept