Argentinská specialita

Toto je recept až z Argentiny! Zeleninová hustá omáčka se jmenuje chimichuri a je to opravdu výborná pochoutka.


2.91045x
45 min

Postup přípravy

Oloupeme rajčata, zbavíme se zrníček a nakrájíme je na kostičky, přidáme nasekanou petrželku, rozetřený česnek, osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou a promícháme s olivovým olejem, aby vznikla hustá omáčka. Maso nakrájíme na 4 porce, lehce klouby naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi. Těsně před dokončením přidáme omáčku chimichuri(čimičuri). Prohřejeme a podáváme s opečenými brambory.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Argentinská specialita

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena