Argentinská specialita

Toto je recept až z Argentiny! Zeleninová hustá omáčka se jmenuje chimichuri a je to opravdu výborná pochoutka.


2.91045x
45 min

Postup přípravy

Oloupeme rajčata, zbavíme se zrníček a nakrájíme je na kostičky, přidáme nasekanou petrželku, rozetřený česnek, osolíme, opepříme, ochutíme mletou paprikou a promícháme s olivovým olejem, aby vznikla hustá omáčka. Maso nakrájíme na 4 porce, lehce klouby naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi. Těsně před dokončením přidáme omáčku chimichuri(čimičuri). Prohřejeme a podáváme s opečenými brambory.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Argentinská specialita

Zpět na recept