Arašídovo-čokoládový nanuk bez cukru

Nízkosacharidový čokoládovo-arašídový nanuk, který si připravíme doma a velmi jednoduše, navíc chutná perfektně a je bez přidaného cukru.


1.85x
10 min

Postup přípravy

Mascarpone si vymícháme s arašídovým máslem, přidáme smetanu ke šlehání a vše vyšleháme do šlehačkové podoby. Podle potřeby a chuti přidáme špetku stévie na oslazení.

Směs dáme do nanukových formiček, vložíme do mrazničky a necháme 2 - 3 hodiny tuhnout.

Arašídovo-čokoládové nanuky bez cukru po vyjmutí poléváme rozpuštěnou čokoládou.
user-icon

autor MukiMarian


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Arašídovo-čokoládový nanuk bez cukru

Zpět na recept