Andělský koláč

Recept na rychlý a dobrý koláč.


4.427x
20 min

Ingredience

drobenka

1 ksvejce
250 gmáslo
250 gcukr krystal
500 gpolohrubá mouka

krém

1 lmléko
2 ksvanikový cukr
2 ksvanilkový pudinkový prášek

náplň

ovoce
2 balíčkydětské piškoty

Postup přípravy

Předem si svaříme mléko s pudinkovými prášky a cukrem v hladký pudink. Z mouky, cukru, másla a vejce vypracujeme drobenku. Rozdělíme si ji na 2 části. Jednu rozložíme na plech vyložený pečícím papírem. Na drobenku dáme uvařený pudink, na něj rozložíme piškoty a poklademe ovocem. To můžeme použít čerstvé nebo kompotované. Vše posypeme druhou půlkou drobenky. Andělský koláč vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme dozlatova. Upečený andělský koláč necháme vychladnout a můžeme podávat.
user-icon

autor mäsiarka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Andělský koláč

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena