Amur se slaninou

Zkuste recept na smaženého amura se slaninou a kořenovou zeleninou.


3.0208x
25 min

Postup přípravy

Amura si naporcujeme na podkovičky, které dobře omyjeme a osušíme. Porce okořeníme a zakapeme olivovým olejem. Necháme v chladu uležet. Kořenovou zeleninu a cibuli očistíme a nakrájíme na nudličky. Na rozpálený olej vložíme porce amura a opečeme z jedné strany. Při otáčení maso dobře osolíme, podložíme plátky slaniny a zasypeme cibulí a kořenovou zeleninou. Přikryjeme poklicí a necháme asi 10 minut opékat. Před dokončením pokapeme porce amura se slaninou citronovou šťávou a worcesterskou omáčkou. Amura se slaninou podáváme s vařenými bramborami a čerstvou zeleninou.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Amur se slaninou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena