Když máte touhu svou návštěvu nebo sebe rozmazlovat, je alžírská káva to pravé.
Hodnocení
3.3
/ 5 (127x)
Doba přípravy
10 min
Chutnalo
2x
Ingredience
Na ozdobu
Cukr
Šlehačka
Ostatní
Vaječný likér5 cl
Překapávaná káva2 dl
Postup přípravy
Do sklenice dáme vaječný likér.
Opatrně, nejlépe přes lžičku vlijeme překapanou kávu a povrch ozdobíme šlehačkou, kterou zakápneme zbytkem vaječného likéru.
Pro milovníky sladké kávy, nezapomeneme přidat cukr na oslazení.
taky si myslím, že je to totální blbost! Zkuste toto: nejdřív udělejte rozpustnou/překapávanou kávu, na ni dejte trochu šlehačky tak, aby pokryla povrch, na to nalejte porci vaječného koňaku (aby se hned nepropadla) a zase zakryjte čepicí šlehačky- klidně ze spraye . Posypte skořicí nebo klidně grankem . co komu chutná a pak se kocháte, jak hezky klesá koňak se šlehačkou jako malé vodopádky ke dnu, vše vychytáte časem. A je to hezké i pro oko!