termizace

Proces tepelného ošetření mléka. Tentokrát se po jedná o teplotu mezi 57 - 68 °C po dobu 15 minut. Také se tímto procesem upravují kysané mléčné výrobky, u který je třeba zastavit kysání a to teplotou 80 °C.

Varianty slova: termizace, termizaci, termizací, termizovat, termizuji, termizujeme, termizujete, termizacím, termizacích, termizacemi, termizoval, termizovala, termizovalo, termizovali, termizovaly

Zatím nebyly nalezeny žádné související recepty. Vy to ale můžete napravit 
přidáním svého receptu
.
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena