Veganská verze oblíbené svíčkové omáčky není vůbec složitá. Můžete se o tom sami přesvědčit v našem receptu krok za krokem.
Na veganskou svíčkovou si připravíme 580 g mrkve, 140 g petržele, 200 g celeru, 2 cibule, 800 ml vody nebo vývaru, 250 ml rostlinné smetany, 8 kuliček nového koření, 3 ks bobkového listu, 2 lžíce třtinového cukru, 3 lžíce oleje, 1 lžíci citronové šťávy, 3 lžičky brusinkové marmelády, nakrájený citron, sůl a pepř podle chuti, 1 ks uzeného tofu a 1 houskový knedlík.
Z tohoto množství uvaříme 3 porce veganské svíčkové omáčky a suroviny na tento recept vyjdou zhruba na 120 Kč.
autor Jitka Langeová
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena