Restaurace Entrée ohromuje otevřenou kuchyní s živou přírodou i výjimečným šéfkuchařem. Tím je Přemek Forejt, který v olomouckém podniku zúročuje své zkušenosti z londýnské restaurace L'Autre Pied oceněné michelinskou hvězdou. Mladý, nadějný kuchař se nechal zlákat nabídkou, že si v restauraci může doslova vařit, co bude chtít. Sledujte Gastromapu Lukáše Hejlíka.
Každý týden po celý následující rok vás právě zde bude Lukáš Hejlík seznamovat s perlami české gastronomie - nejen s vyhlášenými podniky, ale i s malými bistry, kantýnami a klidně i obyčejnými stánky s jídlem. Lukáš Hejlík cestuje po celé republice a objevuje místa, kde se dobře najíst, a také jejich příběhy.
Zdroj: Magazín PROČ NE?!
Autor:admin_vareni
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena